Piknik „Bliżej siebie”

21 kwietnia w Zespole Szkół Spożywczo – Gastronomicznych przy ul. Komorskiej odbył się po raz pierwszy piknik dla społeczności lokalnej. Rodzice z dziećmi mogli uczestniczyć…
Chcesz zdobyć cenne umiejętności i praktycznie nauczyć się zawodu? Weź udział w naszym programie „Przepis na mistrza”. Kierujemy go do uczniów techników oraz zasadniczych szkół zawodowych, którzy chcą rozwijać się w branży handlowej w zawodzie piekarza, cukiernika, wędliniarza lub sprzedawcy. Udział w projekcie zapewnia dostęp do wiedzy i doświadczenia branżowych ekspertów. Najlepsi absolwenci programu, po zakończeniu edukacji, otrzymają ofertę zatrudnienia w Carrefour.
21 kwietnia w Zespole Szkół Spożywczo – Gastronomicznych przy ul. Komorskiej odbył się po raz pierwszy piknik dla społeczności lokalnej. Rodzice z dziećmi mogli uczestniczyć…
9 kwietnia 2018 roku mieliśmy okazję prowadzić warsztaty piekarsko - cukiernicze dla siódmoklasistów ze Szkoły Podstawowej w Zespole Szkół Spożywczo - Gastronomicznych przy ul. Komorksiej…
21 marca po raz kolejny wzięliśmy udział w Ogólnopolskim Dniu Przedsiębiorczości. W tym roku ponad 60 uczniów odbyło w naszej firmie jednodniowe praktyki i poznało…
Jesteś studentem lub absolwentem i chcesz wiedzieć jak się pracuje w jednej z największych na świecie firm z branży handlowo-spożywczej ? Dajemy Ci taką…